Een website is de basis van je online communicatie. 

Met een website kan je online laten zien wie je bent. Hier kunnen jouw klanten je vinden en kan je de informatie bieden die zij nodig hebben in een omgeving die past bij de beleving van jouw onderneming.

 

Gebruiksvriendelijk en zelf te onderhouden.

Omdat het goed is om de informatie op je website actueel te houden, is het handig als je de content (tekst, foto’s, video’s, etc.) zelf gemakkelijk kan aanpassen. By MaDo ontwikkelt daarom website’s op basis van een CMS (content management systeem). Dit systeem kan je gebruiken zonder technische kennis en codes en zorgt er dus voor dat je na oplevering niet voor elke kleine aanpassing afhankelijk bent van een webbouwer.

 

Website op je smartphone of tablet.

Websites worden steeds meer bezocht met de mobiele telefoon of tablet. Een goede website biedt dan ook een aangepaste en optimale weergave (responsive webdesign) op deze apparaten. By MaDo houdt hier rekening mee tijdens het ontwikkelen van een website. Heeft jouw bedrijf al een responsive website?

 

Social media of website?

Op sociale media kan steeds meer. Dat is geweldig! Toch? Betekent dit dat je geen website meer nodig hebt? Die conclusie is wat kort door de bocht. Kies niet voor één van deze twee. Maar kies allebei en zorg dat ze elkaar versterken. Social media biedt een zeer goede mogelijkheid om interactie te creëren met je publiek en op je website kan je meer vertellen over jou en je product of dienst. Een goed team als je het mij vraagt. Helemaal als je ze aan elkaar koppelt.

 

Behoefte aan een (nieuwe) website als basis voor de online communicatie van jouw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Voorbeelden: