Al van jongs af aan vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Toen ik er achter kwam dat je van die passie ook je werk kan maken wist ik dan ook al snel wat ik graag wou gaan doen.

Zo kwam ik terecht op de opleiding Grafische vormgeving in Zwolle. En vervolgens op de opleiding Communicatiesystemen in Groningen waar ik de richting Multimedia Design & Branding heb gevolgd.

In de jaren tijdens mijn studies heb ik allerlei opdrachten mogen doen en kort daarna heb ik By MaDo opgestart om mijn opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Naam: Madelon de Haan – Blok
Leeftijd: 33 jaar
Woonplaats: Kraggenburg
Werkplaats: Kraggenburg
Komt uit: Marknesse
Functie:
Eigenaar By MaDo
Grafisch vormgever
en meer… 

 

By MaDo – Laat zien wie je bent

Ik vind het belangrijk dat een organisatie in alle uitingen laat zien waar ze voor staat en wat ze te bieden heeft. Of het nu een groot bedrijf is, een nieuw merk, een eenmanszaak of een vereniging. Als de identiteit tot uiting komt in één passende stijl zal dit zorgen voor eenheid en herkenbaarheid.

Ook in persoonlijke uitingen kan je laten zien wie je bent. Jouw karakter of emotie, jouw droom of herinnering of iets waar je veel van houdt… Het zorgt voor een persoonlijke en eigen stijl.

 

Aan de slag!

Met plezier maak ik een passend ontwerp voor je logo, huisstijl, website, trouwkaart, geboortekaartje, jubileumkaart ect. Samen laten we zien wie je bent!

Zowel voor drukwerk als digitale doeleinden kan je bij By MaDo terecht. Zie hier onder een aantal voorbeelden.

 

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op.

 

By MaDo ontwerpt:

 

Zakelijk

Brochure

Flyer

Folder

Huisstijl

Logo

Menukaart

Poster

Visitekaartje

Website

en meer…

Persoonlijk

Geboortekaartje

Jubileumkaart

Save the date kaartje

Trouwkaart

Uitnodiging